Sesli Namaz Sureleri Zoomlu

 Kutsal kitabımız Kur'an-ı Kerimdeki Kısa Sureleri ezberlemek mi istiyorsunuz? Namaz Sureleri olarak bilinen son 10 sure ve bu surelerden önce bulunan kısa sureleri okumak, ezberlemek, anlamlarının ne olduğunu bilmek istiyorsanız doğru yerdesiniz. 



Uygulamamızda kısa sureler ve namaz sureleri ve namaz duaları sesli, arapça metinli, arapçayı bilmeyenler için latin harflerle arapça metinli ve anlamlarını bilmek isteyenler için de mealleri mevcuttur. Uygulamamız sayesinde bu sureleri ezberleyebilir, ezberinizdekilerin doğru olduğunu kontrol edebilir, meallerini öğrenerek ibadetlerinizi daha bilinçli yapabilirsiniz.


Ayrıca uygulamamıza monte edilmiş müzik player sayesinde okunan sureleri ileri geri alabilir, sayaçlar sayesinde sürelerini kontrol edebilir, repeat tuşuyla ezber yapmak için defalarca dinleyebilirsiniz.

Üstelik diğer uygulamalardan farklı olarak arapça metinlerde resim kullanılmamıştır. Arapça metin kullanılmış ve zoom in ve zoom out tuşlarıyla bu metinleri büyütüp küçülterek okumanızı kolaylaştırabilirsiniz. Benzersiz özellikler barındıran uygulamamız ücretsiz.


Ayrıca uygulamamızda Efendimize salat, salavat ve selamlar, Kuran meali, namaz hocası gibi diğer programlarımıza bağlantılar bulabilirsiniz.

Ayrıca son sürümde Peygamber Efendimizden Hadis-i Şerifler eklenmiştir. Bunları da paylaşım butonu ile paylaşabilirsiniz.

Kısa sureler ve namaz sureleri ile namaz duaları sesli olarak sizleri bekliyor.



Yorum Gönder

0 Yorumlar