Gizlilik Politikası


Still New Again uygulama geliştiricisi olarak kişisel gizlilik haklarınıza saygı duyuyor ve uygulamalarımızda geçirdiğiniz süre zarfında bunu sağlamak için çaba sarfediyoruz. Kişisel bilgilerinizin güvenliği ile ilgili açıklamalar aşağıda açıklanmış ve bilginize sunulmuştur.

Kayıt Dosyaları
Uygulamalarımız herhangi bir kayıt dosyası tutmamaktadır. Veritabanı içeren uygulamalarımızda kaydı gerçekleştirilen bilgiler sizin telefonlarınızda kaydedilip hiçbir şekilde onlara bizim ulaşımımız mümkün değildir.

Reklamlar
Uygulamalarımızda dışarıdan şirketlerin reklamlarını yayınlamaktayız (Google, v.s.). Bu reklamlar çerez (cookıes) içerebilir ve bu sirketler tarafından çerez bilgileri toplanabilir ve bizim bu bilgiye ulaşmamız mümkün değildir. Biz Google Admob, vb. şirketler ile çalışmaktayız lütfen onların ilgili sayfalarından gizlilik sözleşmelerini okuyunuz.

Dış Bağlantılar
Uygulamalarımız, sizlere faydası olduğunu düşündüğümüz diğer uygulamalarımıza bağlantılar vermektedir. Bu bağlantıları siz isterseniz tıklarsınız. Sizin isteğiniz dışında bir tıklama işlemi gerçekleştirilmez. Bu bağlantılar ile ilgili bilgi bağlantılardan önce sizleri verilmiştir.

İletişim
Still New Again uygulamalarında  uygulanan gizlilik politikası ile ilgili; her türlü soru, görüş ve düşüncelerinizi bize stillnewagain@gmail.com  adresinden iletebilirsiniz.